Koulutus: Etäjohtaminen ja hajautetut tiimit

Milloin: Maanantaina 29.4. klo 15.00–17.00
Missä:  Kirkkotorin Koulutuskeskus, Asemakatu 5

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan miksei etäjohtaminen ole vain hyvää johtamista ja mitä siinä onnistuminen vaatii? Entä mitä työkaluja on tarjolla hajautettujen tiimien johtamiseksi? Keskustelussa mukana tapahtuman yhteystyökumppanin Oulun kaupungin edustajia. Miten Oulun kaupungin kokoisessa organisaatiossa onkaan järjestetty tiimien johtaminen , mitä siinä onnistuminen on heiltä vaatinut?

Kouluttajana toimii Sanna-Riikka Valtonen, joka työskentelee Business Development Managerina PartyLite Nordicilla, valmentajana Timanttia Consultingissa sekä yhtiökumppanina/valmentajana Rohkea Group ltd:ssa. Sanna-Riikkalla on vaikuttava kokemus etäjohtamisesta ja hajautetuista tiimeistä yli 10-vuoden ajalta.

Koulutus on avoin kaikille Alue D:n kamarilaisille ja maksaa 5 eur/osallistuja. Oulun kaupunki tarjoaa osallistujille iltapäivä kahvit/teet. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on 35 henkilöä.

SItovat ilmoittautumiset Facebookin tapahtumasivuille tai sähköpostitse koulutusvastaavalle Susanna Sainsalolle osoitteeseen susanna.sainsalo@jci.fi 22.4.2019 mennessä.

Comments are closed.