Koulutus: JCI Achieve

Milloin: Maanantaina 6.5. klo 17.00–20.00
Missä:  KPMG, Isokatu 32

Oulun nuorkauppakamari ry:n järjestää JCI:n virallisen koulutuksen JCI Achieve 6.5.2019 klo 17–20.

Vaikuttava yhdistystoiminta alkaa yhteisistä arvoista sekä selkeästi määritellyistä tavoitteista. JCI Achieve koulutuksessa käydään läpi JCI arvot, missio ja visio sekä keskustellaan niiden merkityksestä paikallisen nuorkauppakamarin toiminnassa.

Koulutus auttaa myös ymmärtämään jäsenen omien arvojen merkityksen toiminnalle sekä aktiivisen kansalaisen käsitteen, jonka kautta jokainen nuorkauppakamarilainen voi luoda positiivista muutosta omassa yhteisössään.

Koulutus tarjoaa hyvät eväät toteuttaa kamareissa strategian mukaista ja vaikuttavaa toimintaa. Koulutus tukee kamareiden omaa strategiaprosessia ja ohjaa pohtimaan kamarin olemassaolon tarkoitusta ja perustehtävää. Koulutus soveltuu varsinkin uusille koejäsenille ja jäsenille mutta tarjoaa myös uusia oivalluksia muillekin kokeneemmille jäsenille.

Mikäli harkitset tai suunnitelmissasi on käydä JCI-kouluttajapolku on tämä koulutus pakollinen sinun suorittaa.

Kouluttajana toimii Riitta Typpö Oulun Nuorkauppakamarista. Riitalla on pitkä historia Nuorkauppakamari toiminnasta. Hän on tulut jäseneksi vuonna 2016 ja tämän jälkeen JC-kokemusta on karttunut seuraavista luottamustoimista IND 2017, COM 2018, LOM 2019 ja projektitoiminnasta. Virallisena JC-kouluttajana hän on toiminut vuodesta 2017 saakka.

Koulutukseen tulee ilmoittautua www.jci.cc-sivuston kautta. Kirjautuaksesi jci.cc sivustolle saatat tarvita jäsennumeroasi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.5.2019 . Koulutus on avoin alueelle D. Maksimimäärä osallistujia on 10 henkilöä.

Comments are closed.