Olen vuoden 2019 2. varapuheenjohtaja ja vastuullani on LOM-lohko eli yhdistys-/tapahtumavastaavan pesti. Tavoitteenani vuoden 2019 tapahtumavastaavana on tarjota Oulun Nuorkauppakamarin jäsenistölle mahdollisimman monipuolinen kattaus yritysvierailuja, liikuntatutustumisia ja vapaamuotoista verkostoitumista. Yksi vuoden uusi tapahtumasarja on BeforeWork, joka käynnistetään tammikuun lopulla. Toivottavasti mahdollisimman moni myös muista nuorkauppakamareista löytää tiensä käynnistämään työpäivä muiden nuorkauppakamarilaisten seurassa. Odotuksena tulevalle vuodelle on saada aktivoitua mahdollisimman paljon osallistujia tapahtumiin niin uusista koejäsenistä kuin myös senaattoreista. Omana tavoitteenani vuoden aikana on kehittyä tapahtumien suunnittelussa ja saada innostettua kamarilaisia aktiivisiksi osallistujiksi.

Jos tiedät yrityksen, joka haluaisi esitellä toimintaansa Oulun Nuorkauppakamarilaisille, minuun voi ottaa yhteyttä. Kuuntelen mielelläni jäsenten toiveita siitä, mitä te haluatte tehdä ja kokea vuoden aikana. Tehdään yhdessä tästä juhlavuodesta mahtava!

Työssäni toimin KPMG:n myyntiasiantuntijana Pohjois-Suomessa ja tarjoan yrityksemme tilintarkastus, vero- ja lakipalveluita sekä liikkeenjohdon konsultointia mm. yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin toimijoille. Autan asiakasta löytämään oikean palvelun ja asiantuntijan liiketoimintansa kehittämiseen ja ongelmien ratkaisemiseksi.

Minut tavoitat sähköpostilla riitta.typpo(at)jci.fi