Toiminta

Miksi kannattaa valita Nuorkauppakamaritoiminta?

1 Verkostoidu!
Nuorkauppakamaritoiminta edesauttaa verkostoitumista paikallisesti, kansallisesti sekä kansainvälisesti.
2 Kehity johtajana!
Nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa koulutusta ja mahdollisuuksia kehittää itseään erilaisissa projekteissa.
3 Vaikuta!
Nuorkauppakamarin aktiivisena jäsenenä pääset vaikuttamaan elinympäristöösi yhteiskunnallisissa projekteissa.

Suositteluja

Oulun Nuorkauppakamarin toiminta

 

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta sekä verkostoitumisesta kiinnostuneille ihmisille. Nuorkauppakamarin toiminta-ajatuksena on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.
Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen. Johtamistaitoja voi kehittää mm. hallitusviroissa ja projektipäällikkönä niin paikallisella, alueellisella kuin kansallisellakin tasolla. Projekteissa toimimalla jäsenet pääsevät kehittämään omia projektinhallintataitojaan ja verkostoituvat myös sidosryhmien kanssa. Esiintymis- ja kouluttajataitoja voi kehittää lähtemällä mukaan kouluttajakoulutuksiin. Nuorkauppakamarilaiset verkostoituvat parhaiten osallistumalla aktiivisesti ja lähtemällä mukaan tapahtumiin ja koulutuksiin. Kehittymisen ohella nuorkauppakamaritoiminta tarjoaa mukavaa yhdessäoloa, tapahtumia, iltapukujuhlia, uusia tuttavuuksia ja elinikäisiä ystävyyksiä. JC-maailma on täynnä mahdollisuuksia, hyödynnä tilaisuutesi ja hyppää mukaan!
Oulun Nuorkauppakamarin projekteja ovat mm. yleisölle avoimet Liikukko Nää? ja Sijoitusmessut. Esiintymis- ja kouluttajataitoja voi kehittää lähtemällä mukaan kouluttajakoulutuksiin. Kouluttamista jäsenet pääsevät toteuttamaan esimerkiksi Oulun Nuorkauppakamarin kehittämän projektin laadunhallintaan liittyvän, Quality Project Management-koulutuksen, sekä erilaisten virallisten JCI-koulutusten avulla. Nuorkauppakamarilaiset verkostoituvat parhaiten osallistumalla aktiivisesti ja lähtemällä mukaan tapahtumiin ja koulutuksiin.
Tutustu myös ONKK:n voimassa oleviin sääntöihin ja strategiaan!
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Lue lisää tulevista tapahtumistamme!

ONKK:n Hallitus 2018

 • LOM Emma Luttinen

  Olen Emma Luttinen, vuoden 2018 LOM eli tapahtumalohkon vastaava. Työkseni toimin…

  Avaa
 • IND Heikki Taanila

  Olen Heikki Lauri Mattias Taanila, vuoden 2018 IND eli yksilö- ja…

  Avaa
 • INT Ulla Pirkola

  Olen Ulla Pirkola, tämän vuoden INT eli kansainvälisyysvastaava. Työskentelen päivittäin kansainvälisessä…

  Avaa