Kansallinen toiminta

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on n. 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme n. 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Katto-organisaatioon kuuluu yli 70 paikallista nuorkauppakamaria eri puolilta Suomea.

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n keskusliitto toimii Suomeen perustettujen paikallisten nuorkauppakamariyhdistysten keskusjärjestönä Junior Chamber International (JCI) Inc. -nimisen järjestön hengen ja pyrkimysten mukaisesti. Tässä tarkoituksessa keskusliitto tukee jäsenyhdistyksiään näiden pyrkiessä kehittämään nuorten miesten ja naisten yksilöllisiä kykyjä ja kannustamaan heidän yhteisiä ponnistelujaan parantaa ihmiskunnan taloudellista, sosiaalista ja henkistä hyvinvointia.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on jaoteltu neljään alueeseen (A, B, C ja D) järjestön palvelukyvyn varmistamiseksi ja toiminnan tehostamiseksi. Kunkin alueen aluejohtaja edustaa alueensa kamareita ja on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n hallituksen jäsen. Oulun Nuorkauppakamari kuuluu alueeseen D, joka kattaa koko Pohjois-Suomen sekä osan Itä-Suomea. Kunkin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja edustaa omaa kamariaan kansallisissa ja alueellisissa kokouksissa virallisena edustajana.

Kansallisella tasolla järjestetään vuosittain kaksi kokousta, vuosikokous keväällä ja vaalikokous syksyllä. Jokaisella alueella järjestetään myös aluekokous kaksi kertaa vuodessa, vuosikokous maaliskuussa ja vaalikokous syyskuussa. Kokousviikonloppuihin sisältyy virallisen kokouksen lisäksi mm. koulutuksia, palkintogaaloja ja iltajuhla.

Suomen Nuorkauppakamarit ry:n sivustolle pääset tästä.

Alue D:n sivustolle pääset tästä.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Lue lisää tulevista tapahtumistamme!