Quality Project Management (QPM) on selkeä malli projektin ohjaukseen ja toteutukseen. QPM kiinnittää huomiota sekä laadukkaaseen tekemiseen että lopputuloksen laatuun. Toimintamalli on testattu ja se soveltuu sekä pieniin että suurin projekteihin, tapahtumiin ja kehittämishankkeisiin. Oulun Nuorkauppakamarin QPM on käytössä useissa kamareissa ja myös yrityksissä. Aikaa ja resursseja säästyy kun tiedetään mitä tehdään.

QPM-koulutuksessa käydään käytännön esimerkkien avulla läpi projektin eri vaiheita sekä tasoja. Koulutus vastaa tyypillisiin projektien epäonnistumisiin liittyviin kysymyksiin; miksi samoja virheitä tehdään uudestaan, miksi aikataulut venyvät ja miksi tavoitteita ei saavuteta. Lisäksi koulutuksessa käsitellään laadun merkitystä projektinhallinnassa. Koulutus sopii sekä noviiseille että projektityössä kokeneille.

QPM-koulutuksia pitävät Oulun Nuorkauppakamarin kouluttajat, joilla on monipuolista projektikokemusta sekä kamarimaailmasta että työelämästä:

Sara Alanärä
Sanna-Riikka Hakio
Auli Kangas
Kari-Pekka Kronqvist
Riitta Typpö
Sanna Aikio
Arto Tanskanen

Oulun Nuorkauppakamari järjestää QPM-koulutuksia jäsenistölleen noin kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi koulutuksia on pidetty muille yksittäisille kamareille sekä laajemmissa nuorkauppakamaritapahtumissa. Koulutus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan ja se kesto vaihtelee kahdesta tunnista koko päivään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Lue lisää tulevista tapahtumistamme!